Vostè està aquí: Inici / Presentació / Breu història

Breu història

El Consultori Heras neix l’any 1930 al mateix lloc, C/ Sant Cristòfol nº3, on ens trobem actualment, a l’obrir consulta de Psiquiatria i Neurologia el Dr. Narcís Heras Vicens.

L’any 1960, el seu fill, el Dr. Jordi Heras Trias, especialista també en Psiquiatria i Neurologia, s’afegeix al despatx professional impulsant amb noves eines terapèutiques, les anomenades aleshores malalties mentals.

A partir del 1987, Narcís Heras Trilla, psicòleg clínic, s’incorpora al Consultori, complementant amb tècniques de psicoteràpia cognitiva-conductual inicialment, i posteriorment amb teràpia breu, sistèmica i EMDR, l’abordatge de les principals patologies de finals del segle XX (ansietat, depressions, dificultats en el món de la parella i els fills, etc.).

Les darreres modificacions de l’estructura de l’edifici dels anys, 1990, 2004 i 2012, i la incorporació de nous i valuosos professionals de diferents àmbits de la psiquiatria, psicologia clínica i infantil, logopèdia, neuropsicologia, etc., han donat un impuls a un consultori que es compta entre els més històrics de la comarca.