Vostè està aquí: Inici / Presentació / Qui som

Qui som

En els últims anys hem pogut observar un notable augment dels trastorns psicològics i psiquiàtrics. Bàsicament hi trobem causes de tipus ambiental i social: estrès, canvis en les famílies, problemàtica laboral, problemes de comunicació, les crisis econòmiques, ...

Les dificultats per encaixar aquests canvis poden provocar en moltes persones problemes d'ansietat i/o depressió que afecten tant a nens com adults.

Les adaptacions a noves formes de trobar-se la realitat familiar, afectiva, laboral, econòmica,... són dificultoses i es busquen en ocasions solucions que veiem com a no-solucions o fugides de la realitat, a partir del consum de substàncies tòxiques (drogues i alcohol) amb el risc de caure en l'addicció.

Els adolescents són més vulnerables a aquest tipus de substàncies, a l'estar en procés de formació de la seva personalitat. Aquesta vulnerabilitat es fa també més evident davant les noves modes i formes de comunicació que de ser útils poden arribar a ser també un problema, arribant al que s'anomenen tecno-addiccions o addiccions a pantalles (internet, jocs on-line, consoles, mòbil, facebook,...).

Des del nostre equip multiprofessional donem resposta individualitzada als problemes que ens refereixen els nostres pacients, ja sigui a partir de procediments psicoterapèutics, de rehabilitació, assessorament, o bé de tipus farmacològic si es requereix. En ocasions les teràpies són combinades però sempre donant un tracte humà, proper i professional.

Des del nostre Consultori, obert el 1930, ens sentim orgullosos d'haver pogut donar confiança a milers de persones en tots aquests anys i tenim l'il·lusió de poder-ho seguir fent durant molts més.