Vostè està aquí: Inici / Serveis / Psicologia infantil a domicili

Psicologia infantil a domicili

El servei psicològic infantil domiciliari (SPID) a càrrec de Yolanda Salvatierra Ferrón (psicòloga col. 0897), és un model innovador d'intervenció psicològica que incideix en el comportament a partir de les emocions. Actua allí on es produeix el problema, aportant als pares eines per solucionar-ho.

Dirigit a famílies amb fills entre 0 i 8/9 anys.

CARACTERÍSTIQUES DIFERENCIALS:

Personalització
Cada nen, cada pare, cada situació, és única. Per això, la intervenció es realitza in situ dissenyant materials i estratègies adequades a les pròpies circumstàncies i necessitats.

Flexibilitat
Una intervenció in situ requereix adaptació als horaris i rutines de la família: qualsevol lloc, qualsevol moment del dia, qualsevol dia de la setmana.

Yolanda Salvatierra Ferrón - Psicòloga col.legiada nº 0897

Psicòloga clínica, especialista en infància i desenvolupament en els primers anys de vida (0 a 8/9 anys), amb més de 30 anys d'experiència en l'àmbit clínic, escolar i social. Reeducadora i terapeuta d'orientació psicoanalítica.

Col·labora des dels seus inicis amb el programa Thao Salut Infantil i ha dissenyat la intervenció d'aquest programa per a l'etapa infantil de 0 a 3 anys. Forma part de l'equip de Famílium pel desenvolupament de projectes en salut emocional infantil i de canvis pels programes de "preparació al part i post-part" i "programa atenció i ajuda a domicili". Forma part des de l'any 2012 de l'staff del grup de Facebook Em médico de mi hojo/a 2.0.

És la directora de Kash-Lumn Family Care.

Per més informació del servei, podeu visitar la web: www.kash-lumn.com

Kash Lumn